1

Onderwerp: biterkoekjes vulling

hallo
ik heb een vraagje
ik mag binnenkort een taart maken met bitterkoekjes pudding van mona
maar nu vraag ik mijn af kan ik daar extra bitterkoekjes aan toevoegen?
wie heeft er ervaring mee?

groetjes
dorinda

2

Re: biterkoekjes vulling

Hoi Dorinda,

Ik heb geen ervaring met de mona bitterkoekjes vulling, maar maak vaak een bitterkoekjes vulling voor mokkataarten. Dan week ik de koekjes in amaretto (of alcoholvrije koffie- of amandelsiroop), en dat roer ik dan door banketbakkersroom. Dat kan je natuurlijk ook altijd met een mona-pudding doen. Wel even uitlekken of uitknijpen zodat je pudding niet te dun wordt. Ben je daar wel bang voor (want mona pudding wordt bij doorroeren wel best dun), kan je ook wat gelatine toevoegen (beetje siroop verwarmen, gelatine oplossen en door de pudding roeren).

Succes, Chris

Groet, Chris
Want een taart is nietzomaareentaart.nl

3

Re: biterkoekjes vulling

Ja, dat is idd het probleem met de mona puddingen. Als je er iets door gaat roeren wordt het dun. Misschien kun je een laagje bitterkoekjes erop strooien? Het kan ws prima, maar het lijkt mij niet nodig. Hij is zo al heel lekker..hier behoort hij tot de favorieten!

4

Re: biterkoekjes vulling

ik was vanplan bitterkoekjes te verkruimelen en die er op te strooien
maar als het niet echt nodig is doe ik het denk maar niet
bedankt voor je reactie

groetjes
dorinda