1

Onderwerp: echte kruidnootjes op taart (marsepein)

Hoi,
Ik 'moet' voor ons familiesinterklaasfeest een taartje maken, maar heb daar niet zoveel tijd voor. Nu wil ik een boltaart maken met een enkele strik  (geen lussenstrik) en zou hem verder willen versieren met echte kruidnootjes. Maar kan dat op marsepein? En zou het goed blijven in de koelkast? Iemand ervaring?

Groetjes, Diana

2

Re: echte kruidnootjes op taart (marsepein)

ik denk dat de kruidnootjes zacht gaan worden.. ik zou zeggen test het even, leg ze op een stukje marsepein in de koelkast en kijk cq proef na een paar uur...

groeten, Bianca
TAART in huis

3

Re: echte kruidnootjes op taart (marsepein)

Kruidnootjes zijn na een nachtje bij de schoen liggen al helemaal zacht, dus de koelkast zullen ze absoluut niet overleven. Geen idee wat de oplossing is...

Groeten en nog meer bakplezier, Annemiek

4

Re: echte kruidnootjes op taart (marsepein)

Bedankt voor 't meedenken!
Ik doe ze nu op 't laatste moment er maar op.
Ik heb nog piping gel in de koelkast, daarmee kan ik het er wel opplakken toch?? 't worden trouwens schuddebuikjes, omdat kruidnootjes wel erg groot/grof zijn op m'n taart(je).

Groetjes, Diana