Onderwerp: Chocolade en marsepein
Hoi,
Hebben jullie wel eens gesmolten hocolade door de marsepein heen gekneed?
Alvast bedankt.
groetjes Anja
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Chocolade en marsepein
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hoi,
Hebben jullie wel eens gesmolten hocolade door de marsepein heen gekneed?
Alvast bedankt.
groetjes Anja
Ik niet maar wel gewoon cacao
Ik vraag me af of dat wel gaat werken...? Anders een s een klein stukje proberen?
Ik denk dat wanneer je chocolade weer stolt je marsepein kruimelig wordt, niet meer goed uit te rollen dus.. Maar ik weet het niet zeker
Cacao werkt wel heel goed.
Ik heb, aan de hand van een voorbeeld van het forum, wel eens cacaopoeder door de marsepein gekneed. Werd mooi bruin, maar bleef wel naar marsepein smaken. De marsepein werd niet droger/kruimelig.
Dank voor jullie antwoorden, ik ga van de wek en stukje proberen gewoon voor de lol :-)
Ik zou rolbare chocolade maken (wordt ook wel chocolate leather of chocolate plastic of plastische chocolade genoemd). Dit is niet moeilijk, maar erg lekker en goed te verwerken. Ik heb ook wel eens een stukje met marsepein gemengd, was heel lekker.
Hier het recept, ik heb er al veel mee gewerkt en ik kan het je absoluut aanraden.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Chocolade en marsepein
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.