Onderwerp: PME piping Icing sugar
Moet je dit alleen aanmaken met water?
Wie kan mij hiermee helpen?
www.trendytaart.nl
Te mooi om op te eten.... te lekker om te laten staan.
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taartdecoratie algemeen » PME piping Icing sugar
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Moet je dit alleen aanmaken met water?
Wie kan mij hiermee helpen?
Te mooi om op te eten.... te lekker om te laten staan.
Volgens mij wel. Volgens mij is dit gewone een kant en klaarmix voor royal icing. Dus suiker met de eiwitpoeder al bijgevoegd.
ehm... en volgens mij is het dus hele fijne suiker, speciaal om te spuiten.
Ik zou de webshop even mailen/bellen.
Dit is hele fijne poedersuiker, die o.a. gebruikt wordt om buttercream icing te maken (zoals in de Wilton cursus).
Als je royal icing wilt maken zul je er ook nog eiwitpoeder aan toe moeten voegen!
Volgens mij wel. Volgens mij is dit gewone een kant en klaarmix voor royal icing. Dus suiker met de eiwitpoeder al bijgevoegd.
Dit dacht ik ook, maar staat niet op de zak!
Vandaar mijn vraag.
Te mooi om op te eten.... te lekker om te laten staan.
Special mix van PME voor piping. Deze mix heeft elasticiteit waardoor deze minder snel breekt.
Mix eenvoudig mengen met water tot de gewenste dikte is bereikt.
Staat op de site van het suiker atelier. Hoop dat je er iets mee kan.
Special mix van PME voor piping. Deze mix heeft elasticiteit waardoor deze minder snel breekt.
Mix eenvoudig mengen met water tot de gewenste dikte is bereikt.Staat op de site van het suiker atelier. Hoop dat je er iets mee kan.
dat is niet waar de vraag over ging, het heet geen special mix.
Op de site van de webshop staat : "hele fijne poedersuiker...."
Als we het over deze hebben
http://www.deleukstetaartenshop.nl/prod … ts_id=3340
dan moet daar echt nog eiwitpoeder bij!!
Ik heb het net even voor je nagevraagd bij de Bakwinkel in Maasbracht. Het is een (qua structuur) s
Ik heb het net even voor je nagevraagd bij de Bakwinkel in Maasbracht. Het is een (qua structuur) s
makatralsy schreef:Ik heb het net even voor je nagevraagd bij de Bakwinkel in Maasbracht. Het is een (qua structuur) s
Groetjes Gonnie.www.trendytaart.nl
Te mooi om op te eten.... te lekker om te laten staan.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taartdecoratie algemeen » PME piping Icing sugar
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.