26

Re: wat gebruiken met uitrollen ipv poedersuiker??

Gisteren de onderlegger van ikea en Crisco gekocht... was wel even wennen maar het opruimen is een heel stuk makkelijker en sneller dan wanneer ik poedersuiker gebruik... dan zat mijn hele keuken onder...

Hoeveel crisco gebruiken jullie voor het uitrollen van fondant?
Pak je het fondant van de onderlegger af om te bekleden of draaien jullie de onderlegger om boven de taart?

Groetjes,
Myra

27

Re: wat gebruiken met uitrollen ipv poedersuiker??

Ik gebruik ook poedersuiker. En verleg mijn lap marsepein gewoon elke keer een kwart slag.

Groetjes San

28

Re: wat gebruiken met uitrollen ipv poedersuiker??

roos schreef:

Ik heb maandag bij de IKEA in Utrecht nog een onderlegger gekocht, dus die zijn zeker nog te koop.

O, dat is super,maar........welke onderlegger is het? Weet je ook de naam, of heb je een plaatje/foto.

Er bestaat meer in het leven dan taart maken. Taart eten!!!

29

Re: wat gebruiken met uitrollen ipv poedersuiker??

Het gaat om de onderlegger PR

Groetjes,
Myra

30

Re: wat gebruiken met uitrollen ipv poedersuiker??

ik heb m inmiddels ook een tijdje de ikea onderlegger en idd ideaal ik gebruik ook niks op de mat

Een taart moet voor mij  eetbaar blijven. Anders kan ik beter gaan kleien :9

31

Re: wat gebruiken met uitrollen ipv poedersuiker??

Ik heb laatst voor een taart ook crisco gebruikt, en de fondant had een prachtige satijnen glans, maar ik had wel het idee dat de fondant veel minder droogde. Ik gebruik een marmeren deegroller die ik er ook mee had ingevet(heel licht) werkt super.