1

Onderwerp: koekjes vraag

Wie heeft er een tip.
Als ik boekjes bak naar het recept van de koekjesfee en mijn koekjes daarna bekleed en versier met marsepein, worden de koekjes zacht ( ze zijn niet meer knapperig)
Hoe doen jullie dat ?

Re: koekjes vraag

Volgens mij hoort dat gewoon bij het koekje en de versiering.
Marsepein maakt het koekje wat zachter, icing ook.

Chocolate comes from cocoa, which is a tree. That makes it a plant. Therefor chocolate is salade.

3

Re: koekjes vraag

Je koekjes blijven niet knaperig doordat er vocht in marsepein, fondant of icing zit. Helaas, als iemand er een goede tip tegen heeft hoor ik die ook graag ;)

Groetjes, Suzanne
"I'm not an addict, maybe that's a lie..."

4

Re: koekjes vraag

Ik weet geen oplossing maar als ik het zo lees denk ik je moet in de trommel waar de koekjes in liggen iets leggen wat vocht aan trekt dus een zakje zout of een zakje rijst een ouwe boterham?  Maar ik weet natuurlijk niet wat het met de koejes doet. Dus wachten we maar af op een beter antwoord.

In mij leeft een slank iemand. Maar ik kan haar gemakkelijk de baas met koekjes en chocola. Groetjes van Desiree