1

Onderwerp: bakranden, hoe te gebruiken?

Vraagje, ik heb van iemand de bakranden geleend (de vierkante) en ga zo mijn eerste vierkante taart te maken.
Heeft iemand nog tips hoe ik het het beste kan aanpakken, omdat er natuurlijk geen bodem inzit.
Groetjes Ilse

Groetjes, Ilse

2

Re: bakranden, hoe te gebruiken?

natuurlijk bakken op een koekjes bakblik oid maar dat snap je denk ik al..
zorgen dat je beslag echt dik is.. als et waterig komt et gelijk eronder uit.

3

Re: bakranden, hoe te gebruiken?

ok geloof wel dat dat het geval is, dat ie dik genoeg is. dan ga ik het zomaar gewoon proberen he hahaha
Moet je de bakrand ook invetten?

Groetjes, Ilse

4

Re: bakranden, hoe te gebruiken?

Gezien je een rode bakvorm ook moet invetten en moet bestrooien met bloem, zou ik dat in dit geval ook doen ;)

Groetjes Mimi

5

Re: bakranden, hoe te gebruiken?

ik doe er een rand van bakpapier in en zet hem op een bakblik met bakpapier. de rand vouw ik eerst een centimeter om en knip daar hoekjes in en doe die met boter vastplakken aan het onderste bakpapier (is het nog duidelijk???)

Groetjes, Dorothea.

6

Re: bakranden, hoe te gebruiken?

beetje bakspray is wel handig.. of gewoon een randje bakpapier ;)  echt invetten (met boter) en bestrooien hoeft niet echt.  Dat doe ik eigenlijk nooit ook niet in ronde bakblikken van pme.. op de bodem gewoon bakspray en de zijkant bakpapier.