Onderwerp: Lichte vullingen om de taart te vullen.

Wie kan me helpen?

Ik heb een aantal taarten gemaakt en die smaakten allemaal lekker.
Maar ik kreeg soms de reactie dat hij er erg mooi uit zag maar erg machtig was.
Dus wie kan me helpen met een vulling die niet zo machtig is.

Met vriendelijke groet,
Sandra

2 Laatst bewerkt door Miss Pebble (24-11-2009 14:47)

Re: Lichte vullingen om de taart te vullen.

Bavarois is al een stuk lichter dan botercreme of gele room. En kleinere stukjes snijden ;)

You got to believe that right here right now you're exactly where you're supposed to be

3

Re: Lichte vullingen om de taart te vullen.

Inderdaad, zoals Petra al zegt, niet te grote stukken snijden. Daarnaast is mijn ervaring dat mensen altijd wel iets te

Official Wilton Method Instructor.Kijk voor al je bakingrediënten, taartdecoratie-materialen en voor leuke workshops op www.debakwinkel.nl

4

Re: Lichte vullingen om de taart te vullen.

Ik gebruik ook veel bavarois van vers fruit. Bijv. citroenbavarois met citroengelei van Civers. Erg lekker in combinatie met fondant. En ik smeer af met meringue botercreme.

Groetjes, Elly