1

Onderwerp: fondant lossnijden van taart

Hoi Hoi,
Nou hier komt ie dan...mijn eerste vraag....


Ik heb net middels de zoekfunctie het een en ander opgezocht over het fondant wat zo plakt.  Ik begrijp nu dat er poedersuiker doorheen moet.
Maar als ik de taart bekleed heb en de rand er dan af wil snijden blijft de fondant ook zo aan mijn mesje hangen. Komt dit ook door een tekort aan poedersuiker?
Ik ben dan blij dat het er mooi omheen zit,en dan scheur ik vervolgens de hele zijkant open!!!!
Bedankt alvast!
Groetjes Anita

Re: fondant lossnijden van taart

ik snij het er altijd af met een pizzasnijder. kun je mooi rond mee snijden. misschien is je mesje bot? of snij je niet diep genoeg?

Groetjes Miranda

3

Re: fondant lossnijden van taart

Bedankt miranda.
Heb het geprobeerd met een pizzasnijder en inderdaad helemaal goed!
Groetjes Suzanne

4

Re: fondant lossnijden van taart

Ik gebruik altijd fondant van Bakels, maar heb hier geen last van. De rand snijd ik altijd af met mijn paletmes, en die is toch niet echt scherp. Dus misschien maakt een beetje extra suiker erdoor het toch wat makkelijker?

Groet, Chris
Want een taart is nietzomaareentaart.nl