Onderwerp: HELP wanneer taart maken?
HELP HELP HELP!!!
zondag moet ik mijn boobtaart af hebben, maar wanneer moet ik dan beginnen?
De mmf kan ik wel alvast maken, maar de complete daar??????
10000x thanx
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » HELP wanneer taart maken?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
HELP HELP HELP!!!
zondag moet ik mijn boobtaart af hebben, maar wanneer moet ik dan beginnen?
De mmf kan ik wel alvast maken, maar de complete daar??????
10000x thanx
Hoi!
Ik doe er eigenlijk altijd 2 of 3 dagen over, ik weet niet wat anderen doen. Maar dan weet je hoe ik het allemaal plan
Dag 1
Kapsel bakken, marsepein of fondant kleuren en eventueel vulling maken als deze moet stollen.
Dag 2 (Kan natuurlijk ook al op dag 1)
Kapsel vullen en afsmeren. (Ik gebruik ganache om af te smeren en dat laat ik een nachtje stollen)
Dag 3
Bekleden en decoreren.
Ik werk erg onregelmatig, vandaar dat ik het eigenlijk altijd zo aanpak...
Ben eigenlijk wel benieuwd hoe anderen het aanpakken, dus ik blijf meelezen!
Fijn weekend! Robine
Ik doe meestal alles op de dag zelf.
Als ik heel weinig tijd heb, maak ik de biscuit en de vullingen de avond voordien.
Ik vind persoonlijk de taart bakken 2 dagen op voorhand heel vroeg.
dankjewel voor je reactie!
Zou ik dan niet op zaterdag avond al de taart kunnen maken, afdekken en in de koelkast plaatsen?
Hoi!
Ik doe er eigenlijk altijd 2 of 3 dagen over, ik weet niet wat anderen doen. Maar dan weet je hoe ik het allemaal plan
Dag 1
Kapsel bakken, marsepein of fondant kleuren en eventueel vulling maken als deze moet stollen.
Dag 2 (Kan natuurlijk ook al op dag 1)
Kapsel vullen en afsmeren. (Ik gebruik ganache om af te smeren en dat laat ik een nachtje stollen)
Dag 3
Bekleden en decoreren.
Ik werk erg onregelmatig, vandaar dat ik het eigenlijk altijd zo aanpak...
Ben eigelijk wel benieuwd hoe anderen het aanpakken, dus ik blijf meelezen!
Fijn weekend! Robine
smelt de vulling dan niet? ik heb het wel is eerder gedaan, in de koelkast gezet volgende dag eruit gehaald, was net water ..
Hoe bedoel je? De vulling is bij mij nog nooit gesmolten...
Oke, dan zal ik wel iets fout hebben gedaan
Ik had een dag van te voren de taart gemaakt ook met mmf, en hazelnoot bc, had de taart zo in de koelkast neergezet en de bc was gesmolten... snap er zelf ook niks van....... maar goed, ik kan dus het beste alles alvast maken? en dan zaterdag avond alvast de taart in elkaar knutselen? en dan in de koeling?
dankjewel voor je reactie!
Zou ik dan niet op zaterdag avond al de taart kunnen maken, afdekken en in de koelkast plaatsen?
Ja natuurlijk!
Bij mij komen ze bijna altijd de taart daags voor het feest ophalen.
Geen enkel probleem hoor!
Okey Dankjewel, dan kan ik morgen met een gerust hard gaan beginnen haha!
maar mag het uberhaupt wel in de koelkast?
dan gaat die marsepein/fondant/mmf toch smelten??
of zie ik dat verkeerd
ik moet namelijk vrijdag 2 taarten af hebben en
ik ben bang om donderag te beginnen dat het kapsel in de koelkast TE HARD gaat worden...
wat denken jullie?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » HELP wanneer taart maken?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.