1

Onderwerp: Monchou bavarois

Dames ik ga een taart maken met monchou bavarois en aardbeienkwark van mona.
Nu heb ik de Monchou zacht en luchtig gekocht. In het recept staat dat je Moncou zacht en luchtig kan gebruiken of de gewone monchou. Maar nu blijkt dat de gewone monchou 100 gram is en de zacht en luchtig monchou 200 gram.
Moet ik nu van de monchou zacht en luchtig ook 100 gram nemen, of gewoon het hele pakje er in doen?

Re: Monchou bavarois

Hoi,
Afgelopen weekend heb ik dit toevallig ook gemaakt voor mijn taartje. Ik heb het hele pakje genomen en ik heb een taartje van 20 cm gemaakt in combinatie met kersenvlaaivuling. Er was heel jammer nog iets over van de bavarois wat ik zo op heb moeten eten.....hmmmmmm
Ik had hier al gelezen over hoe lekker het was, maar echt zo lekker had ik niet gedacht.
Succes.

Re: Monchou bavarois

Dank je dianajuni1969. Toevallig heb ik ook een rond taartje van 20 cm. Jij had dus ook de monchou zacht en luchtig begrijp ik.