1

Onderwerp: kruimelige bonbonbloc vulling.

Zoals de titel al zegt, mijn vulling is kruimelig. (truffel puur)
Haal hem zojuist uit de koelkast en roer hem door en het word helemaal kruimelig.
Komt dat nog goed als de vulling op kamertemp is?

Wie weet het?

Groetjes Jesni.

2

Re: kruimelige bonbonbloc vulling.

ja je hebt kans dat het nog goed komt. Was ie wel goed toen je het in de koelkast zette? Wellicht is het wat stijf geworden door de pure chocola.

If life gives you lemons, make lemoncurd.

3 Laatst bewerkt door jesni (18-11-2009 19:45)

Re: kruimelige bonbonbloc vulling.

Kijk wat snel een antw.
Ja toen was hij wel goed. Maar goed wacht gewoon even af. Ga geen nieuwe maken.

Als het nadat het op kamertemp is nog niet glad is.
Zou je er niet iets aan toe kunnen voegen zodat het weer een massa word? Maar ja wat zou dan kunnen?

groetjes Jesni.