1

Onderwerp: Chocolade buitenkant

Hallo allemaal

ik wilde voor mijn vriend z,n verjaardag een taart maken maar hij lust geen marsepein
Nu zie ik weleens van die taarten met zo,n chocolade buitenkant
Weten jullie hoe ze dit doen? en waarvan?

Alvast heel erg bedankt

Groetjes Corine

2

Re: Chocolade buitenkant

Er is volgens mij een how to van
zoek eens op ganache.

Liefs,

Een eigen taart smaakt lekkerder omdat het met liefde is gemaakt.

3 Laatst bewerkt door Cabi (18-11-2009 19:00)

Re: Chocolade buitenkant

http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … p?id=23997

Een eigen taart smaakt lekkerder omdat het met liefde is gemaakt.

4

Re: Chocolade buitenkant

of ze bedoeld zo'n chocolade sheet, chocolade op bakpapier smeren, in de koelkast en dan die reep bakpapier uit de koelkast halen en om de taart heen leggen, dan piel je dat bakpapier er af en dan heb je een rand van chocolade.
Zoiets dacht ik.
En chocolate leather is ook geen marsepein, misschien lust hij dat ook wel?
Dat kan je net zo bekleden als mpein of fondant, dat wil ik ook nog eens proberen

5

Re: Chocolade buitenkant

Hallo

Ik bedoel zoiets
http://www.vanopdorpbanket.nl/page/imag … mfonie.JPG

Groetjes Corine

6

Re: Chocolade buitenkant

Dat is chocolade ganache :)

Groetjes Laura!