1 Laatst bewerkt door Etspaghet (17-11-2009 10:20)

Onderwerp: Dikte van Fondant

Hoi allemaal,

Soms zie ik een taart voorbij komen waarbij ik me echt verbaas over de dikte van de fondant.
Ja je taart wordt er mooi strak door, maar dit kan toch echt niet lekker zijn?

Ik probeer toch zo dun mogelijk te werken anders vinden mijn klanten het echt te machtig en te zoet.

Hoe reageren jullie klanten?

Neem je ook een kijkje op mijn facebook pagina? Cake Dutchess

2

Re: Dikte van Fondant

Ik zie het soms ook ja. Maar ik lust zelf eigenlijk helemaal geen taart (ook niet die van mezelf nee....) En ik gruwel als ik eraan denk dat ik die zoete zooi moet eten, hahaha! Ik rol dus zelf eigenlijk mijn fondant te dun uit, moet eigenlijk iets dikker...

Groetjes Marieke
"Als je het niet vriendelijk kunt zeggen, zeg dan maar niets."

3

Re: Dikte van Fondant

ik hou zelf een mm of 4/5/6 aan...

Lekker feestelijk rond.....

4

Re: Dikte van Fondant

pff das best dik...een halve cm. fondant of marsepein om je taart heen...vind ik dan.
ik heb het zelf zo'n 2 mm dik.

In Geldrop moet je zijn voor de leukste workshops bij CakeCreatief! www.mijntaartjes.cakecreatief.nl

5

Re: Dikte van Fondant

Ik altijd tussen 2 en 3 mm dik. Meer als 3 mm vind ik te dik

6

Re: Dikte van Fondant

2-2,5 mm

Hoera! Het is vandaag!