1

Onderwerp: Witte chocolade mousse

Nou heb ik een vraagje.
Ik heb vanmiddag heel ijverig een grote kom witte chocomousse gemaakt.
Nou had ik me dus vergist en willen ze helemaal geen chocomousse maar slagroom op de taart.
Slagroom met lemon curd.
Dus zit ik nu met een volle kom chocomousse. We hebben er zo al van zitten snoepen, maar heb dus nog over.
Zou je dat kunnen invriezen?

Re: Witte chocolade mousse

heb ik nog nooit gedaan, dus ben ook benieuwd naar de reacties.

Arnhems Meisje 2008

3

Re: Witte chocolade mousse

Ik zou het gewoon proberen om een gedeelte in te vriezen. Kom je er vanzelf achter ;)
En het andere gedeelte gewoon lekker als toetje eten!

'If you can dream it, you can do it' (Walt Disney)

4

Re: Witte chocolade mousse

Ik heb een portie in de diepvries gezet dus ik zal het van de week wel zien dan.

Re: Witte chocolade mousse

zou wel goed moeten gaan, je kan bavarois en allerlei andere soorten mousse ook invriezen