Onderwerp: SPOED, BEN AAN HET BAKKEN: geen bakpapier, hoe verhogen?
Sjips, sjips, sjips! Mijn Kennie is aan het mixen en kom erachter dat ik geen bakpapier meer heb! Is er een andere oplossing om te verhogen?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » SPOED, BEN AAN HET BAKKEN: geen bakpapier, hoe verhogen?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Sjips, sjips, sjips! Mijn Kennie is aan het mixen en kom erachter dat ik geen bakpapier meer heb! Is er een andere oplossing om te verhogen?
Tja dat is wel een moeilijke.... ik zou zeggen gewoon print papier helemaal ingevet met plantaardig vet????!!!!!
Ik weet het echt niet sorry
De buurtjes vragen?
In 2 x bakken en bij het vullen opstapelen?
Zou het lukken met dubbel gevouwen alu-folie?
Niemand een idee? Laat ik dan maar duimen.
Ik zou geen gewoon papier nemen, want dat kon wel eens in de brand vliegen in de oven...
De buren lijkt me de slimste oplossing.
Gelukt met Alu-folie! Net uit de oven gehaald en hij is super gelukt!
Weet ik dat ook weer
En wij ook bedankt voor het uit proberen.:thumb:
Gelukt met Alu-folie! Net uit de oven gehaald en hij is super gelukt!
Weet ik dat ook weer
Dank je wel voor het proberen. Ik ben van de week 's avonds nog snel naar AH gereden omdat mijn bakpapier op was. Nu weet ik dat verhogen dus ook met alufolie kan (dat had ik wel in huis)...
Hele stomme vraag misschien... maar wat bedoelen jullie met verhogen?? Dat ie extra hoog word?
Bloemetje schreef:Gelukt met Alu-folie! Net uit de oven gehaald en hij is super gelukt!
Weet ik dat ook weerDank je wel voor het proberen. Ik ben van de week 's avonds nog snel naar AH gereden omdat mijn bakpapier op was. Nu weet ik dat verhogen dus ook met alufolie kan (dat had ik wel in huis)...
Bakpapier is beter, met alu krijg je toch wat afdrukjes in de zijkant, nou is dat zo opgelost met botercreme, maar toch. In ieder geval was hier de Appie dicht toen ik aan het bakken was
Hele stomme vraag misschien... maar wat bedoelen jullie met verhogen?? Dat ie extra hoog word?
Dat je een rand bakpapier aan de rand van de vorm plakt zodat je je vorm zeg maar "verhoogd". Dan kan je biscuit goed omhoog komen zonder dat het deeg over de rand van je vorm loopt.... Met hoge kapsels als resultaat...
oooh ok, bedankt!!!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » SPOED, BEN AAN HET BAKKEN: geen bakpapier, hoe verhogen?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.