1

Onderwerp: Fluff

Die marshmellowfluff, kun je die eigenlijk ook als laagje tussen de taart smeren? Al dan niet met nog iets eroverheen?
Ik vind dat spul namelijk errug jammie... maar ik ben danook een grote zoetekauw...

En mmf ervan maken? Dat zal toch wel kunnen lijkt me? Dus ipv marsmellows de fluff gebruiken. Is dat niet heel handig omdat het al vloeibaar is?

Een hoop vragen, ik hoop dat iemand antwoord weet.

Groetjes, Carin

Groetjes, Carin
If at night you cannot sleep, count your blessings instead of sheep

2

Re: Fluff

Ik zag dat je nog geen antwoord had gekregen. Ik heb van het weekend de marshmellow fluff gebruikt,

Eigen taart is goud waard! ;)
Klik HIER voor mijn linksite allesovertaart.nl met how to's en HIER voor links van medebaksters!

3

Re: Fluff

Tis echt een mega oud topic, maar ik vroeg het me eigenlijk ook af en kon er nog geen antwoord op vinden.
Iemand suggesties om te vullen met Marshmellowfluff en....?

En kan je er MMF mee maken?

Creatieve groetjes!
Mijn taartjes kan je bekijken op mijnalbum.nl of via mijn website

4

Re: Fluff

Bij mij trok de fluff helemaal in het biscuit

Groetjes Ingrid

5

Re: Fluff

Van de Fluff website :D

FLUFF FONDANT
In small bowl mix one 7  1/2-oz. jar Marshmallow Fluff with 1/4 tsp.
vanilla. Gradually stir in enough confectioners' sugar (about 2 c.)
until stiff enough to knead. Knead until mixture loses stickiness,
adding more confectioners

Creatieve groetjes!
Mijn taartjes kan je bekijken op mijnalbum.nl of via mijn website

6

Re: Fluff

:) Die is oud zeg!

Maar oke, mmf ervan maken moet kunnen dus. Hoewel ik het nu niet eens meer zou willen hoor. Ik werk alleen nog maar met marsepein, gebruik fondant echt alleen een hele enkele keer als hetgeen wat ik wil maken, echt niet met marsepein kan.

Vullen met de fluff heb ik uiteindelijk nooit gedaan.

Groetjes, Carin
If at night you cannot sleep, count your blessings instead of sheep