1

Onderwerp: Wel eens een taart afgesmeerd met chocoganache?

Ik wil dit bij de eerst komende taart gaan doen, ik las het in een boek. Andere mensen hier ervaring mee??

Ik bedoel het dan ipv botercreme, dus over de ganache komt uiteindelijk nog marsepein etc..

2

Re: Wel eens een taart afgesmeerd met chocoganache?

ja hoor, kan prima.

Eten met liefde bereid en dat proef je! www.lapatissiere.nl

3

Re: Wel eens een taart afgesmeerd met chocoganache?

Ja hoor heb het al een paar keer gedaan gaat prima!

4

Re: Wel eens een taart afgesmeerd met chocoganache?

Ik klop het ook luchtig net zoals botercreme.
veeeeel lekkerder dan BC

5

Re: Wel eens een taart afgesmeerd met chocoganache?

Ja het lijkt mij idd ook veel lekkerder! En volgens mij kun je je taart er veel strakker mee maken toch?

Omdat het harder wordt en je kunt een dikkere laag gebruiken. Een dikke laag botercreme vind ik een smerig idee altijd:S