1

Onderwerp: Grove structuur

Hallo, ik heb een paar keer geprobeerd een taart te bakken na de vele inspiraties die ik hier heb opgedaan.
Ik gebruik het recept van 'biscuit 2'. Dit lukt heel goed, smaakt heel lekker, is er luchtig, alleen vind ik de cake zo grof als je het eet.
Is daar een verklaring voor of is dat recept nou eenmaal zo ?
Groet, Loes.

2

Re: Grove structuur

Geen idee, gebruik altijd de kant en klare mix van de webshop. Wie weet iemand anders..

Greetz Keet

3

Re: Grove structuur

Hallo.

Zelf gebruikte ik altijd het basis recept. (vanwege allergieen van onze kids en de ingrediente van de mix). En die vond mijn broer te grof.
Nou mag ik voor eind november een heel aantal taarten maken voor een bruiloft.
En had ik zo iets dan wil ik niet het risico lopen dat ik er kleine bloemklontjes in heb zitten. En heb ik dus een mix gebrobeerd. En dan is de structuur van het biscuit/kapsel veel fijner. Mijn broer blij :-)
Mijn conclusie, ik denk dat het komt door dat je zelf alles moet doorroeren ed.
Maar ja dat is mijn mening.
Kan best wezen dat er anderen zijn die ook zelf het beslag maken een andere ervaring hebben.

Groetjes Jesni.

4

Re: Grove structuur

Ik wilde eerst ook alleen maar 'zelf' bakken , maar ik vond het ook te grof.
Na