1

Onderwerp: Vullen van de taart, kersenvulling en?

Ik wil graag een kersenvulling in mijn taart doen. Ik doe dit dan op de eerste laag. (heb ik al eerder gedaan). Maar wat doe ik op de 2de laag?
Vorige keer had ik slagroom met gehakte geroosterde amandelen.
Ik wil geen botercreme als vulling gebruiken, wel als afwerking (met daarover rolfondant en marsepein.

Iemand een tip voor een vulling voor op de tweede laag die past bij de kersenvulling? Iets van room ofzo? En hoe maak ik dat dan?

Gegroet Kooppie

2

Re: Vullen van de taart, kersenvulling en?

bastogne vulling hmmm koekjes kruimelen door de slagroom of de botercreme heen.

3

Re: Vullen van de taart, kersenvulling en?

Pas nog gemaakt: monchoubavarois echt heel lekker!
recept hier op de site gevonden. zie hier links<--- bij recepten

4

Re: Vullen van de taart, kersenvulling en?

Slagroompudding XL van Mona. En kersenvlaaivulling!

5

Re: Vullen van de taart, kersenvulling en?

De monchouvulling is heel makkelijk en heel lekker (fris), vooral in combinatie met de kersen... :P

'If you can dream it, you can do it' (Walt Disney)

6

Re: Vullen van de taart, kersenvulling en?

Monchou!!!!!!!!!!!!! Heerlijk

7

Re: Vullen van de taart, kersenvulling en?

monchou of bastogne. In deze tijd van het jaar zou ik voor de bastogne gaan, h

8

Re: Vullen van de taart, kersenvulling en?

Choco. bavarois

Verdwalen in zoetigheid
www.hettaartenbos.nl voor al uw zoete creaties

9

Re: Vullen van de taart, kersenvulling en?

chocolademousse van Mona

Veel liefs Rafaëla

10

Re: Vullen van de taart, kersenvulling en?

pepernoten ipv bastogne heb ik vorig week gebruikt was errug lekker ;)

Men heeft vaak genoeg oog om werk te kraken, maar zelden hand genoeg om beter werk te maken.

11

Re: Vullen van de taart, kersenvulling en?

Bedankt voor de reacties, ik ga monchou proberen denk ik.

Kooppie

12

Re: Vullen van de taart, kersenvulling en?

Eh, kan zwitserse room er ook bij??

Een nieuwe, superverslavende hobby gevonden!

13

Re: Vullen van de taart, kersenvulling en?

monchoubavarois met bokkepootjes en een laagje crispy chocolade :9

14

Re: Vullen van de taart, kersenvulling en?

anne-taarten schreef:

Eh, kan zwitserse room er ook bij??

Voor de verjaardag van m'n moeder heb ik kersenvulling en zwitserse room gemaakt.
Heeeeel erg lekker en heel veel complimenten gehad!

Groetjes Mariska!