1

Onderwerp: biscuit

Hallo allemaal,
Heeft iemand dit ook wel eens gehad.
Heb ik een biscuit gebakken gisteren en nu heb ik hem doormiddengesneden om te kijken of hij wel gaar is want,
Hij voelt heel klef aan maar is wel gaar is dat niet vreemd?
Als ik er op druk hoor ik ook luchtbelletjes knappen.
Heb dit dus nooit gehad zou ik hem nog kunnen gebruiken?

Heb gebruikt
3 eiwit

3 eidooiers
67,5 gr suiker
1 zakje vanille suiker wat citroensap
45 gr bloem
10 gr maizena

in een 20cm bakvorm.

Hij rees goed nadie tijd is hij wel wat gekrompen maar niet ingezakt.

Ben benieuwd of iemand weet hoe dit kan en of dit goed is.

Gr Gippy

2

Re: biscuit

Ik had dat met mijn laatste taart. Biscuit was nog licht vochtig, maar vreemd genoeg des te lekkerder. Voor de rest "gedroeg" ie zich als een gare taart, en ik heb m dan ook gewoon met succes gebruikt.

3

Re: biscuit

Heb hem dus ook gewoon gebruikt en smaakte perfect dus.....als iemand dit ook eens heeft gewoon gebruiken :-)

Bedankt voor je andwoord Bubbels

Gr Gippy