1

Onderwerp: afsmeren van een taart

ik weet niet zeker of ik in de juiste rubriek sta maar ik probeer het even.
Als ik mijn botercreme mix met wittechocoladepasta kan ik daar een taart mee afsmeren en bekleden met marsepein of kan ik beter alleen botercreme gebruiken?


groeten susy

2

Re: afsmeren van een taart

kan met allebei!

Joyce
Beter 1 taart in de mond dan 10 op de grond :) ! https://www.facebook.com/lekkersvansjois

3 Laatst bewerkt door jolanda71 (02-11-2009 14:32)

Re: afsmeren van een taart

Over het afsmeren met de mix zijn de meningen over verdeelt. De een doet het altijd en heeft nooit een smeltende taart, de ander heeft er wel een smeltende taart mee. Omdat er water door de mix gaat.

Zelf gebruik ik alleen de 1 op 1 botercreme en daar kan je ook van alles doorheen mengen qua smaak.

Groetjes Jo www.taartwizard.nl
Leer van andermans wudden, want het leven is te kort om ze allemaal zelf te wudden.

4 Laatst bewerkt door joynme (02-11-2009 16:06)

Re: afsmeren van een taart

ik gebruik altijd de mix van de hebshob en heb nog geen smeltende taart gehad! :nooo

Joyce
Beter 1 taart in de mond dan 10 op de grond :) ! https://www.facebook.com/lekkersvansjois

5

Re: afsmeren van een taart

Ik ook nooit een smeltende taart met mix :)

Head over heels in ♥ with cake ...
Bruidstaart Groningen

6

Re: afsmeren van een taart

Ik maak zelf botercreme, nog geen smeltende taarten gehad. En dan meng ik het nog met gesmolten chocola ook. Denk wel dat het helpt als je na het smeren je taart lang genoeg in de koelkast zet voor je de marsepein eroverheen werkt.