1

Onderwerp: Een paar vraagjes aan de (ervaren) baksters

Hoihoi

Ik zie soms echt van die mooie creaties voorbij komen en dan denk ik "hoe doen ze dat toch". Maar nu is mijn vraag, hoe doen jullie dat toch? hihi

Bijv. die hele mooie versierde cupcakjes? Welk recept voor de cupcakjes gebruik je? Tot hoe ver vul je de 'bakjes'? (zodat het er niet overheen komt, maar ook niet dat het te weinig is) En waar versier je het mee? Marsepein/fondant? Of royal icing ofzo?

En hetzelfde geld voor die mooie koekjes. Welk recept? Waar versier je het zo mooi mee? Ik snap al die dingen nog niet zo goed (ik begin net) van waar gebruik je royal icing voor en al dat soort dingen.

Hopelijk kunnen jullie me helpen

Groetjes Esther

Hou Van Mijn Kleine Meid Iman Alweer 1 jaar oud! Samen redden we het ook wel!!

2

Re: Een paar vraagjes aan de (ervaren) baksters

* versierde cupcakes, ik vul de bakjes 3/4 en versier ze met botercreme, maar ook met marsepein.
* koekjes, recept is te vinden in het rijtje hiernaast, en je kan ze net als de cupcakes versieren met marsepein/fondant maar ook met icing.

3

Re: Een paar vraagjes aan de (ervaren) baksters

Misschien eerst even de FAQ lezen. Links in het oranje colom :D

Groetjes Jo www.taartwizard.nl
Leer van andermans wudden, want het leven is te kort om ze allemaal zelf te wudden.