Hoi,
Kweet niet of dit topic nog gelezen wordt maar plaats mijn vraag toch ook even hier. Hoeveel gram bbr komt er uit 1 zakje Dr Oetker?
Ik heb gisteren een taart gevuld met bbr van Soezie. Maak dan 430 gram en had dit in 1 taart gedaan, 1 laag. Veel te veel bleek want de onderste cakelaag brak doormidden tijdens het verplaatsen. Ben alleen zo bang dat ik te weinig doe en dat de vulling "verdwijnt" in de cake, in het biscuit dus. Vandaar de enorme hoeveelheid. In eerste instantie heb ik de zaak wat gestut met een taartkarton en met de marsepein eroverheen zie je er niks van. Ik denk aleen dat de binenkant een ravage is. Nou, deze taart is voor de dochter van een collega, mijn eerste baksel buiten de deur en dat moet perfect zijn. Heb dus de decoratie er weer afgepulkt en ga morgen een nieuwe biscuit bakken, vullen en bekleden.
Maar nu twijfel ik dus enorm over de hoeveelheid banketbakkersroom.
HELP!!
Groetjes,
Marja