1

Onderwerp: Eerste taart

Hallo,

van het weekend wil ik mijn eerste taart maken, maar heb een paar vraagjes.
Mischien kan iemand me helpen.
Ik wil het mezelf niet te moeillijk maken meteen, dus wat is een makelijke vulling?
Ik dacht eerst iets met jam ofzo, maar dan wordt de cake heel soppig ben ik bang.
Hoe kan ik dat voorkomen?

Alvast bedankt,

Willeke

2

Re: Eerste taart

heeel veel mensen gebruiken jam, smaakt erg lekker hoor!

hier vind je een topic met veel suggesties voor vullingen....

http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … p?id=15883

Re: Eerste taart

Nou, van jam wordt je taart niet soppig hoor.
Vlaaivulling (kersen of aardbeien) kan ook, is ook erg lekker.
Gecombineerd met banketbakkersroom (bv uit een pakje, heel gemakkelijk), dat wordt bij mij heel veel gekozen  en is ook gemakkelijk!

If live gives you lemons, make lemonade!

4

Re: Eerste taart

Ik heb gisteren mijn eerste taart gebakken met als vulling banketbakkersroom en aardbeienjam. Was echt super lekker! En mijn man vertelde dat hij vandaag nog lekkerder was, juist omdat de jam wat "ingewerkt" is. Ik zou het gewoon proberen.

Groetjes,
Denise

5

Re: Eerste taart

Hallo Willeke,

Heb vorige week mijn eerste taart gemaakt.
Jam is super goed te doen in een taart en wordt ook echt niet soppig!! Zorg natuurlijk wel voor een dijkje van botercreme, anders lost de marsepein of fondant op.
Veel succes,

groeten ellen

6

Re: Eerste taart

Hartstikke bedankt voor de reacties.
Dan wordt het toch jam.