1

Onderwerp: Cupcakes /biscuit zakt in.

Ik heb een vraagje..
als ik cupcakes of een biscuit bak.. dan stijgen ze eerst mooi, maar als ze dan gaar zijn en ik de oven open doe zakken ze na een tijdje weer in elkaar.
hebben julie dit ook of wat kan ik er aan doen? :P

2

Re: Cupcakes /biscuit zakt in.

iemand? :P

Re: Cupcakes /biscuit zakt in.

Oorzaak is meestal te heet bakken.

Als je zondigt zondig dan lekker

4

Re: Cupcakes /biscuit zakt in.

Tessa92 schreef:

iemand? :P

Tussen je topic en deze vraag zitten op de kop af 17!! minuten :S

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

5

Re: Cupcakes /biscuit zakt in.

Ik heb vandaag dus weer cc gemaakt.. met de mix van de webshop. Nu had ik ze dus gebakken op 150 graden hetelucht. alsnog zakken ze na een tijdje in. :( heeeft iemand de gouden tip? :P

6

Re: Cupcakes /biscuit zakt in.

Langer bakken....als ze "instorten" zijn ze waarschijnlijk gewoon nog niet gaar. Ik bak mijn cc's op 160 graden en ze staan bij mij een minuut of 17 in de oven die op boven en onderwarmte staat.

Volg je hart...want dat klopt!

7

Re: Cupcakes /biscuit zakt in.

Ze waren wel gaar.. ik heb ze een half uur in de oven gezet, gekenen of ze gaar waren en toen de oven uitgezet en in de oven laten afkoelen..