1

Onderwerp: icing bloemen

Hallo taart genoten.

Ik ben bezig met het spuiten van icing bloemen, maar de bloemen lopen steeds uit.
Ook de bloemen op de bloemennagel lopen uit.
Het wordt dus helemaal niet mooi.

Kan het zijn, dat de icing te dun is?
Ik heb 500 gr. mix op 50 ml. water.


Is er een verklaring/ oplossing voor?
Groetjes Annemieke.

Re: icing bloemen

ik ken de verhoudingen niet uit mn hoofd, maar als het uitloopt is het te dun. Dan moet je er poedersuiker bij doen

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

3

Re: icing bloemen

Heb je een deel van de verpakking gebruikt? Zo ja, dan is het verstandig eerst goed te roeren en te zeven zodat alle bestanddelen goed door elkaar heen zitten.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

4

Re: icing bloemen

Of je icing is te warm. Door de warmte van je handen wordt de icing ook snel dunner. Tenminste, daar heb ik altijd last van. Even de zak in de koelkast leggen en dan weer verder spuiten.
En hierom spuit ik dus geen bloemetjes meer...