1

Onderwerp: diabolo

Er zijn al legio berichten over het bakken van kapsels, maar mijn antwoord heb ik nog niet gevonden.
Ik bak mijn kapsels met de mix uit de hebshop en dat ging altijd goed. Maar de laatste tijd zakken mijn kapsels in en dan als een diabolo....
Wie heeft er een goede tip?

Greetz Miranda
Ik hou van mezelf en gelukkig is het wederzijds!

Re: diabolo

Kan zoveel zijn;nieuwe/andere oven, ingredienten verandert van de bakmix, kapotte weegschaal, vuil onder het weeggedeelte van de weegschaal vooral bij kleinere weegschalen heb je dit snel,andere machine om te kloppen, kapotte thermostaat van de oven, kapot verwarmings element in de oven ,ventilator kapot van de oven, kapot deurrubber van de oven.

Als je zondigt zondig dan lekker

3

Re: diabolo

Het kan inderdaad aan veel liggen.
Misschien

Mijn website: Presentaart

4

Re: diabolo

Dat had ik vandaag ook gedaan. Kan het ook liggen aan teveel ei?

Greetz Miranda
Ik hou van mezelf en gelukkig is het wederzijds!

5

Re: diabolo

Teiget schreef:

Dat had ik vandaag ook gedaan. Kan het ook liggen aan teveel ei?

Vast wel ;) Ik meet altijd alles af, en op het aantal gram ei dat ik heb pas ik de hoeveelheid biscuit af.
De verhouding klopt dus

Mijn website: Presentaart

6

Re: diabolo

Heb je tips hoe ik dat kan berekenen?

Greetz Miranda
Ik hou van mezelf en gelukkig is het wederzijds!