1

Onderwerp: Kant en klare fondant smelten zonder magnetron?

Hallo luitjes,

Ik las zojuist de how to van catherine over het glaceren van cupcakes.

Nu heb ik de fondant en icing colors in huis, maar geen magnetron ;-).
Kan dit ook au bain marie zoals met chocolade???

Bedankt vast!

Groetjes,
Wendy

Re: Kant en klare fondant smelten zonder magnetron?

Ja verwarmen tot 37 gr.
Kan ook direct op gas of iets anders wel goed roeren.

Als je zondigt zondig dan lekker

Re: Kant en klare fondant smelten zonder magnetron?

Bedankt voor je reactie!
Kan ik morgen aan de slag. Moet ik ze koud bewaren of smelt de fondant niet?

Groetjes,
Wendy

Re: Kant en klare fondant smelten zonder magnetron?

Als je direct op de cake glaceerd hoeven ze niet in de koelkast.
Op iets van creme of schuim wel.
Als de fondant na het warmen te dik is dan kan je er water bij doen wel opletten daarmee want soms zijn 5 druppels te weinig maar 6 druppels te veel.
Fondant is in 2 uitvoeringen te verkrijgen normaal en afgeslapt, bij de laatste hoeft dikwijls geen water.

Als je zondigt zondig dan lekker