1

Onderwerp: Droge biscuit na invriezen

Als mijn biscuit ingevroren is geweest dan wordt 'ie altijd zo droog.Ik pak 'm altijd goed in in folie en als ik 'm ga vullen gebruik ik genoeg trempeer. Wie heeft hier ook last van??? En nog belangrijker wie heeft een oplossing?

2

Re: Droge biscuit na invriezen

Laat je hem wel eerst goed afkoelen voordat hij de vriezer in gaat? En hoe lang heb je de kapsels in de vriezer?

knuffies Karin

Re: Droge biscuit na invriezen

Welk recept gebruik je ?



Als je kapsel ingepakt is kan het minstens 3 maanden in de vriezer.

Als je zondigt zondig dan lekker

4 Laatst bewerkt door angelz (22-10-2009 10:50)

Re: Droge biscuit na invriezen

ze zijn helemaal afgekoeld en ze hebben bij mij maximaal 2 weken ik de vriezer gestaan.
Ik gebruik de mix van de shop!!

Re: Droge biscuit na invriezen

Is het kapsel al droog na het bakken of alleen na de vriezer.
Ik heb sinds kort een no frost koelkast en ik heb het idee dat deze meer uitdroogt dan de vorige.
Als het na het bakken al droog is dan misschien wat heter en korter bakken.

Als je zondigt zondig dan lekker

6

Re: Droge biscuit na invriezen

lang delftje schreef:

Is het kapsel al droog na het bakken of alleen na de vriezer.
Ik heb sinds kort een no frost koelkast en ik heb het idee dat deze meer uitdroogt dan de vorige.
Als het na het bakken al droog is dan misschien wat heter en korter bakken.

Na 't bakken is 'ie "lekker sappig" maar na 't invriezen niet meer. Maarre... geloof dat ik ook een No frost vriezer heb. zal 't ff na gaan kijken. In ieder geval bedankt allemaal!!