1

Onderwerp: Vrijdag bakken... zondag en maandag eten???

Dit soort voorbereiding vragen zijn al vaker voorbij gekomen, maar het zoeken wil niet echt lukken.
Maar ik wil vrijdag 2 taartjes voor een stapeltje vullen en afsmeren, om de taart zaterdag te bekleden en decoreren, om zondag te eten.
Gaat dit lukken?
Het is een taart met alleen botercreme en bekleed met fondant.
Is het dan ook nog mogelijk om de resten maandag te eten, of is 4 dagen echt te lang?

Groetjes
Kim

groetjes,
Kim

2

Re: Vrijdag bakken... zondag en maandag eten???

Zo doe ik het ook meestal. En dan vind ik hem maandag ook nog lekker.
Zelfs op dinsdag nog weleens een stukje op. Ook nog goed te eten.

3

Re: Vrijdag bakken... zondag en maandag eten???

Met alleen botercreme moet dat kunnen.

I eat, sleep and breathe cakes!
Kijk voor mijn taarten en workshops op  www.Kataartjes.nl

4

Re: Vrijdag bakken... zondag en maandag eten???

Ja hoor, dat kan wel.
Ik heb hier weleens langer een taart gehad (wel in de koelkast trouwens), voor m'n eigen verjaardag, en die was nog lekker na heeeel lang (ik geloof een dag of 5).

Mijn website: Presentaart

5

Re: Vrijdag bakken... zondag en maandag eten???

De restjes zelf opeten gaat prima, zeker met alleen botercr

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

6

Re: Vrijdag bakken... zondag en maandag eten???

Ik bak meestal ook op dag 1 het biscuit, op dag 2 doe ik vullen en afsmeren en op dag 3 bekleden en lever ik de taart af. En tot nog toe altijd alleen positieve reacties wat betreft smaak. Moet volgens mij dus gewoon kunnen!

Grtz Mieke!