1

Onderwerp: Kan dit? Chocoladebiscuit vullen met slagroom+kokosbrood? TIPS??

ik heb chocoladebiscuit gebakken. En wil 'm straks vullen, maar weet niet zo goed wat. Heb nl. niet zoveel in huis? :(

Het lijkt me lekker met kokos, maar heb alleen kokosbrood in huis. Zou je dat ook kunnen verkruimelen door opgeklopte slagroom???? Of door botercreme??

Of hebben jullie andere tips voor vullingen?

taart taart en nog eens.....taart!

2

Re: Kan dit? Chocoladebiscuit vullen met slagroom+kokosbrood? TIPS??

Ik zou zelf voor geen van beiden gaan. Kokosbrood is vooral vet en zoet, ik denk dat het beetje kokossmaak wegvalt in botercr

You got to believe that right here right now you're exactly where you're supposed to be

3

Re: Kan dit? Chocoladebiscuit vullen met slagroom+kokosbrood? TIPS??

bedankt voor je reactie....dan weet ik dat ik dat met die kokos niet moet proberen.
heb net al botercreme gemaakt met Malibu erdoor....ook hier proef je weinig kokos.

Die tip van koffie lijkt wel wat, maar ik lust geen koffie :(.......

maar misschien een 'domme' vraag...hoe maak ik een bavarois? Heb nl. wel gelatine in huis.

taart taart en nog eens.....taart!

4

Re: Kan dit? Chocoladebiscuit vullen met slagroom+kokosbrood? TIPS??

Haha, ik lust ook geen koffie, tenminste niet als de warme drank. Maar wel als koekje, in de cake, als bavarois :lol:

Hier links in het menu zie je 'recepten'. Bij 'vullen' staan bv frambozenmousse en tobleronemousse. Dat is hetzelfde als bavarois. Op het pakje gelatine staat ook hoe je het gebruikt. Overigens, Malibu gebruiken door de bavarois proef je echt wel! Jammie!

You got to believe that right here right now you're exactly where you're supposed to be