1

Onderwerp: Marsepein van de Ikea

Heb geprobeerd de zoekfunctie te gebruiken, maar als je alleen "marsepein" en "ikea" intypt dan krijg je nogal wat resultaten omdat iedereen het blandabolletje gebruikt :rolleyes:
Dus toch maar even een nieuw topic.
Ik liep vorige week bij de Ikea en daar hadden ze een staaf marsepein liggen (400-500 gram, iets in die richting) dus die heb ik gekocht. Hij ziet er alleen nogal grofkorrelig uit.
Is er iemand die deze heeft gebruikt om te bekleden... en is dat te doen?

Forget love, I'd rather fall in chocolate.

2

Re: Marsepein van de Ikea

Volgens mij is deze minder geschikt om uit te rollen.

Re: Marsepein van de Ikea

Ik heb er toevallig ook een pakje van gekocht en meen mij te herinneren dat ie niet goed is voor het uitrollen,maar wel goed genoeg om mee te boetseren!!!
Ik ga het in elk geval een keertje uitproberen!
Groetjes Darlene

4

Re: Marsepein van de Ikea

De pakjes zijn 500 gram... vorig jaar heb ik ook wat gekocht.
Ik vond et wel prima werken maar je moet et wel goed kneden en een paar seconden in de magnetron helpt erg veel.
De is idd super voor boetseeren en mij eerste marsepein taarten waren ook hiermee bekleed. dus et kan wel

5

Re: Marsepein van de Ikea

Is het wel prettig om te verwerken in marsefond? (dus eenzelfde deel fondant erbij)

Creatieve groetjes!
Mijn taartjes kan je bekijken op mijnalbum.nl of via mijn website

6

Re: Marsepein van de Ikea

Verootjuh schreef:

Is het wel prettig om te verwerken in marsefond? (dus eenzelfde deel fondant erbij)

Het kan! maar dan zie je wel grove korrels

Vanaf nu geef ik ook Boetseerworkshops!
Kijk voor meer informatie op de site van Taart en Decoratie!!

7

Re: Marsepein van de Ikea

Hmmm, eerst nog even flink fijnmaken dan

Creatieve groetjes!
Mijn taartjes kan je bekijken op mijnalbum.nl of via mijn website

8

Re: Marsepein van de Ikea

Verootjuh schreef:

Hmmm, eerst nog even flink fijnmaken dan

En hoe krijg je dat voor elkaar?

Forget love, I'd rather fall in chocolate.