26

Re: [HOWTO] De lussen STRIK

Ik heb geprobeerd de site van taartacadabra te openen voor de how-to, maar hij ligt eruit. Heeft iemand de how-to van de strik opgeslagen en van de lettertopic en wil die naar mij doormailen?

bedankt alweer

27

Re: [HOWTO] De lussen STRIK

Hoi,

ik kan de site niet openen, weet iemand misschien waarom?

Groetjes Serife..

28

Re: [HOWTO] De lussen STRIK

Probeer je de site va tartacadabra te openen? Die ligt er even voor een poosje uit.

groetjes van Ann

29

Re: [HOWTO] De lussen STRIK

De beschrijving van deze strik staat ook in de herfst editie van de Mjamtaart dus als je die hebt kan je daar ook kijken.

Groetjes Elise

30

Re: [HOWTO] De lussen STRIK

Waarom zijn sommige mensen slimmer dan ik?

31

Re: [HOWTO] De lussen STRIK

Hmm jammer, de site ligt er nog uit en de magazine heb ik niet..

Je zou toch haast nog taarten aan het maken zijn in je slaap :D

32

Re: [HOWTO] De lussen STRIK

Ik heb hier een zelfde uitleg gevonden (zij verwijst ook naar taartacradabra)
Misschien kunnen jullie hier wat mee
http://www.allemaaltaartjes.be/sources/howto.htm#strik

Ik ben in vorm! Rond is toch ook een vorm??

33

Re: [HOWTO] De lussen STRIK

Geweldig, dank je wel!

"Het beste voor de mens is nog: eten en drinken en genieten van wat hij met veel zwoegen bereikt heeft..." (citaat uit de bijbel)

34

Re: [HOWTO] De lussen STRIK

Oh super! Thanks!

Je zou toch haast nog taarten aan het maken zijn in je slaap :D

35

Re: [HOWTO] De lussen STRIK

Misschien een gekke vraag maar kun je van marsepein zo'n strik maken? Ik heb namelijk het idee dat dat weer in gaat storten als je dat in zo'n bochtje vouwt? en moet je er dan tylose of weet ik wat in doen?

36

Re: [HOWTO] De lussen STRIK

Je kunt beter rolfondant gebruiken ipv marsepein. Marsepein droogt niet goed. Rolfondant met tylose wel :)

Head over heels in ♥ with cake ...
Bruidstaart Groningen

37

Re: [HOWTO] De lussen STRIK

Kaatje E. schreef:

Nou, voor een ieder die ge

38

Re: [HOWTO] De lussen STRIK

Op maakjetaart.nl, onder de knop "Hoe & Wat" vind je een aantal how-to's waaronder de lussenstrik!

Groetjes, Petra
Sinds kort ook een website: http://www.prettaart.webklik.nl

39

Re: [HOWTO] De lussen STRIK

Kan je helemaal geen marsepein gebruiken dan met veel tylose ofzo?
Of kan je hier gewoon beter niet aan beginnen?

Groetjes Mariska!

40

Re: [HOWTO] De lussen STRIK

Petule1512 schreef:
Kaatje E. schreef:

Nou, voor een ieder die ge

Groetjes, Lara. Mijn taarten album
"I wud, therefore I exist"

41

Re: [HOWTO] De lussen STRIK

Marisska schreef:

Kan je helemaal geen marsepein gebruiken dan met veel tylose ofzo?
Of kan je hier gewoon beter niet aan beginnen?

Ik zou het niet doen, marsepein met tylose wordt niet zo stevig en dan krijg je dat ze nog gaan zakken. En ook met heel veel tylose wordt het niet hard de marsepein zoals fondant met tylose wel wordt (dat droogt echt uit zeg maar die lussen worden gewoon harde stukjes).

Groetjes, Lara. Mijn taarten album
"I wud, therefore I exist"

42

Re: [HOWTO] De lussen STRIK

Hele erg bedankt voor je antwoord..!

Groetjes Mariska!

43

Re: [HOWTO] De lussen STRIK

Deze moet ik toch ook eens een x gaan maken, zo gaaf !

Voor meer handige How to's, Sjablonen, Tips en Adviezen voor taarten !! Wordt lid van
http://bakingdreamcakes.hyves.nl/

44

Re: [HOWTO] De lussen STRIK

Haal het topic even omhoog want de site doet het gewoon weer hoor!! Dus de how-to van de geweldige strik van Kaatje E. staat er weer op te pronken!! :-D

Groetjes, Lara. Mijn taarten album
"I wud, therefore I exist"

45

Re: [HOWTO] De lussen STRIK

hey... kan ik ook met marsepein strikken maken?

46

Re: [HOWTO] De lussen STRIK

Wat een geweldige how to! Hoeveel rolfondant heb ik nodig als ik een grote strik wil maken, voor een taartje van 26 cm? gr. Patricia

In mij leeft een slank iemand, gelukkig kan ik haar de baas met koekjes cc's en taartjes! Gr Patricia

47

Re: [HOWTO] De lussen STRIK

even een vraagje heb je perse tylose nodig ...
eb net nl mijn strik lussen gemaakt van rolfondant ... en zag daarna dat ze bij dat rondje wat ze uitstak wel tylose gebruikte ..
heb het niet in huis is mijn stik nu bijvoorbaat gedoemd te mislukken ??

48

Re: [HOWTO] De lussen STRIK

stacy schreef:

even een vraagje heb je perse tylose nodig ...
eb net nl mijn strik lussen gemaakt van rolfondant ... en zag daarna dat ze bij dat rondje wat ze uitstak wel tylose gebruikte ..
heb het niet in huis is mijn stik nu bijvoorbaat gedoemd te mislukken ??

Als je Bakels fondant gebruikt wil dat ook wel uitharden zonder tylose, maar dat duurt dan best een poosje (paar dagen). Bovendien moet je de lussen dan goed in de gaten houden i.v.m. inzakken.
Het beste maakt je de strik van fondant met tylose.

Verdwalen in zoetigheid
www.hettaartenbos.nl voor al uw zoete creaties

49

Re: [HOWTO] De lussen STRIK

ik gebruik gewoon de rolfonant van de hebshop.. de regalIce..

50

Re: [HOWTO] De lussen STRIK

kan ik de laaste lus ook met iets anders vast zetten dan royaliceing..?

Berichten [ 26 tot 50 van 56 ]

Pagina's Vorige 1 2 3 Volgende

Log eerst in inloggen or registreren om te reageren