Onderwerp: [Howto] Roosje
"hier" een how to van hoe wij roosjes maken
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Sjablonen, Patronen & Howto's » [Howto] Roosje
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
"hier" een how to van hoe wij roosjes maken
een hele leuke how to!!!
Mag ik vragen hoe groot je die rondjes eerst maakt?/
Groetjes Darlene
leuk en fijn dat je dit deelt.
Wat een schattige roosjes en wat een duidelijk filmpje!
Toch snel een keer gaan proberen!
een hele leuke how to!!!
Mag ik vragen hoe groot je die rondjes eerst maakt?/
Groetjes Darlene
3 cm doorsnede
Bedankt voor deze geweldige uitleg!!!!!
groetjes
Marcia
Hele leuke how to.
Ben heel benieuw naar die pearl poeder.
Welke is dat?
En kun je die op alle kleuren gebruiken? Zonder dat de kleur vervaagd.
Een universele pearl poeder zeg maar.
Groetjes Jesni
Hele leuke how to alleen vind ik die grote middenkern niet zo leuk. Misschien kan die een beetje kleiner en dan nog scherper ingevouwd zodat het wat echter lijkt...
Ik ga me dr es even op storten
Hele leuke how to alleen vind ik die grote middenkern niet zo leuk. Misschien kan die een beetje kleiner en dan nog scherper ingevouwd zodat het wat echter lijkt...
Ik ga me dr es even op storten
Ja klopt ..de midden-kern is i.d.d. iets groter uitgevallen ...hij moet spitser...
Hele leuke how to.
Ben heel benieuw naar die pearl poeder.
Welke is dat?
En kun je die op alle kleuren gebruiken? Zonder dat de kleur vervaagd.
Een universele pearl poeder zeg maar.Groetjes Jesni
Ik heb al even zitten zoeken op DLT-shop maar kan ze daar niet meer vinden het mooiste is om deze pearl op een zachte kleur te gebruiken. anders krijg je een "witte" look
Hoi Esther,
Wat een goede how to zeg. Vraagje, waar maak jij deze roosjes mee?? Marsepein of fondant?
Bedankt
Fondant :D:D Ik en marsepein (wat stevig moet blijven) gaan niet samen
Ik zit nu al een paar uur op deze site, taarten maken is echt iets wat ik nog nooit heb gedaan. Ik snap helemaal niets van de recepten enz... Maar dit filpje is echt geweldig!
Ik heb het nog niet geprobeerd, maar ik ga het zeker binnenkort uitproberen.. (maar dan moet ik wel eerst de recepten snappen
Duidelijk filmpje hoor, ik ga het vanaaf proberen!
jesni schreef:Hele leuke how to.
Ben heel benieuw naar die pearl poeder.
Welke is dat?
En kun je die op alle kleuren gebruiken? Zonder dat de kleur vervaagd.
Een universele pearl poeder zeg maar.Groetjes Jesni
Ik heb al even zitten zoeken op DLT-shop maar kan ze daar niet meer vinden het mooiste is om deze pearl op een zachte kleur te gebruiken. anders krijg je een "witte" look
Ik gebruik altijd deze van de shop:
http://www.deleukstetaartenshop.nl/prod … ts_id=2217
Heb hem nu in meerdere kleuren gekocht zodat ik bv op bordeaux roosjes ook een bordeaux glans krijg. Ziet er dan super uit!
ohh lekker handig, ronde cutter en niet perse een roosblad cutter kopen.
bedankt voor het delen.
gr's
Hiba
Héél duidelijk en perfect resultaat.
Dank je wel.
Geweldig! Dat durf ik ook wel een keer aan
dank je wel
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Sjablonen, Patronen & Howto's » [Howto] Roosje
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.