Onderwerp: chipolata vulling
Hallo allemaal
mijn naam is Carla en ben een trouwe bezoekster van het taartenforum en heb een paar keer en taart gemaakt nu wil ik er
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » chipolata vulling
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hallo allemaal
mijn naam is Carla en ben een trouwe bezoekster van het taartenforum en heb een paar keer en taart gemaakt nu wil ik er
Ik gebruik vaak de kant en klare chipolata pudding die ik dan verstevig met wat poedergelatine die je eerst oplost in 1 of 2 eetlepels water. De 1ste keer zonder gelatine gebruikt maar dat bleek toch te dun te zijn.
ik gebruik de chipolata pudding van mona, moet hij wel in de koeling daarna.
bedankt ,hier kan ik wel wat mee.
Carla
Ik ook!!! Thanksssssss
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » chipolata vulling
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.