1

Onderwerp: Chocolade ganace?

Vammidag wil ik graag een keer een Chocoalde Ganace taart uitproberen maar nou vroeg ik me af.. heeft de chocolade nog een bepaald cacoa gehalte nodig en wat is dit gehalte dan? :P
misschien iemand nog leuke tips voor de decoratie? :D

alvast bedankt !

Re: Chocolade ganace?

ik gebruik altijd pure chocola die heeft het meeste cacao

gr monica
En mijn website is in de lucht www.monicake.nl

3

Re: Chocolade ganace?

Ik heb in mijn GoodFood magazine wel eens gelezen dat je niet te hoog moet gaan zitten met je cacao-gehalte, maar wel boven de 50%

Ik ben zelf dus dol op 70% en hoger, om bij de koffie op te eten :9, maar om te smelten in de ganache is die dus wat minder geschikt :)

Groetjes, Adrienne
<Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!>

4

Re: Chocolade ganace?

haha ja zoiets had ik vanochtend ook al gelezen ;)
maar toch bedankt ! mn taartje is inmiddels af dus post hem morgen wel eventjes :D