1

Onderwerp: verwenfruit vulling??

Dag dames
Ik vind taart met marsepein vaak erg zoet. Nu heb ik laatst verwenfruit rabarber met cranberry en framboos gegeten en dat was erg lekker fris. Nu vroeg ik mij af zou ik dat als vulling voor een taart kunnen gebruiken.
Ik wil eerst een laagje chocola doen (zodat de ondergrond wat steviger is) en dan de rabarber moes.
Kun je een taart trouwens ook vullen met appelcompote?

ik hoop dat jullie mij kunnen helpen en anders is het gewoon uitproberen geblazen.

groetjes Daniela

Re: verwenfruit vulling??

Hoi,

Ik ken geen verwenfruit, maar ik gebruik graag een wat zuurdere jam door mijn taarten, omdat inderdaad de marsepein nogal zoet is.
Je kunt hiervoor heel goed bosvruchtenjam of 4-vruchtenjam gebruiken.
Daarnaast kun je inderdaad ook appelcompote er door doen. Of wat ook erg lekker is, verse frambozen.....mmmmmmm!

3

Re: verwenfruit vulling??

Ik heb voor vandaag een taart gemaakt met de appelvlaaivulling die bij de AH te koop is (van Jonker Fris geloof ik) in combinatie met kaneelbotercreme. Was heel erg lekker en lekker fris bij de marsepein. Volgende keer zou ik alleen wel de staafmixer even door de appel halen, zodat het iets minder grove stukken bevat. Maar dit is zeker een frisse, aan te raden combi en ook leuk voor de herfst!

Groetjes, Tessa