1

Onderwerp: how to en ...

helaas ben ik niet in de gelegenheid om een workshop te volgen...
maar ik ben wel iemand die dingen moet zien aan de hand van afbeeldingen/foto's

wie weet een taartenboek waar ik dit in kan vinden?
of wie heeft een site met stap voor stap foto's
de hoogte en de vullingen blijven bij mij niet echt echt goed te gaan..
waardoor ik nu al veel te lang alles heb laten liggen
terwijl het me zoo leuk lijkt om een taart te maken...

wie kan me helpen

2

Re: how to en ...

Kijk eens in de rubriek HOWTO'S, daar vind je een hele massa howto's, bijna allemaal met foto's, en ook wel met filmpjes :Y ;)

Groetjes, Adrienne
<Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!>

3

Re: how to en ...

sorry voor mijn vraag ...

maar ik bedoel het begin....van de taart gaat niet goed bij mij...

over decoreren wil ik alleen nog maar dromen

tips over waar ik op moet letten...de een zegt zoveel water ...eitjes kamer warm of toch weer keuken warmm......wat is het verschil ??

botercreme...

maar ja...

wie wil mijn marsepein overnemen heb ook nog gereedschap...

4

Re: how to en ...

Niet zo snel opgeven hoor. Misschien is er wel iemand in de buurt die je eens kan helpen en waar je het eens mag afkijken.

Groetjes Cindy

5

Re: how to en ...

Sorry, verkeerd gelezen/begrepen ;)

Maar over het kapsel zijn de menigen toch niet zo verdeeld? Voor alles wat met bakken geldt: ingredienten op kamertemperatuur. Dus als je je eieren in de koelkast bewaard leg je ze er OF een uurtje van tevoren uit OF je legt ze even in warm water om op temperatuur te komen. De hoeveelheid water staat gewoon aangegeven op de verpakking.

Voor de botercreme staat ook de hoeveelheid water op de verpakking aangegeven. Sommigen hebben slecht ervaringen met smeltende bekleding doordat er vocht in de botercreme van de mix zit: in dat geval kun je voor het afsmeren ervoor kiezen om de mix met minder water aan te maken, zodat ie steviger is, of je gebruikt botercreme 1:1

Zolas Cindy zegt: niet opgeven hoor! Met trial&error zul je zien dat het steeds beter gaat!!

Groetjes, Adrienne
<Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!>

6

Re: how to en ...

http://www.youtube.com/watch?v=uzBAh7mWSvY

http://www.keetie.com/pageID_6812821.html

Head over heels in ♥ with cake ...
Bruidstaart Groningen

7

Re: how to en ...

Hoi hoi,

Misschien kan je ook boeken bij de bieb lenen? Bij mijn bieb waren er een stuk of 3 duidelijke boeken. Ik heb er echt wat aan gehad, zeker het boek van Petra achtien.
Succes!

geniet van de mooie én lekkere dingen!!!
www.lieftaartje.nl

8

Re: how to en ...

Ik kan niet zo gauw zien waar je woont, maar er zijn heus meiden die je willen helpen.
zou jammer zijn als je het op geeft je was zo enthousiast.

kom op meid Rome is ook niet in een dag gemaakt

misschien woon je bij mij in de buurt, mail me maar

**Miranda**
Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery

9

Re: how to en ...

dit heb ik ook gevolgd bij het maken van mijn taarten,
echt perfect.
Ik heb er heel veel aan gehad.
Ik krijg alleen de taarten nog niet mooi glad. Maar oefening maakt kunst toch?

Pluk de dag !!!