1

Onderwerp: Gebroken wit?

Een vriend van een kennis wil graag voor zijn ouders een blanda bolletje geven omdat ze 25 jaar getrouwd zijn. 
Op verzoek in de kleur gebroken wit...
Ik maak hem van fondant, zou t dan genoeg zijn om er een beetje ivoor erdoor te doen?

x Joyce

2

Re: Gebroken wit?

Maar dan ook een heeeel klein beetje want het neigt snel  naar beige ben ik achter  gekomen.

3

Re: Gebroken wit?

yep een heeeeeel heeeeeeeeel heeeeeeeeeeeeeeeeeel klein beetje..
en anders marsefond gebruiken

4

Re: Gebroken wit?

Tnx!! zal vandaag vast gaan mengen voordat ik vrijdag stress heb ;)

5

Re: Gebroken wit?

Bij het suikeratelier verkopen ze kan en klaar ivoor kleur.

I eat, sleep and breathe cakes!
Kijk voor mijn taarten en workshops op  www.Kataartjes.nl

6

Re: Gebroken wit?

Laat ik daar nu gister avond zijn geweest... nee maar ik probeer t zelf wel heb ivoor hier liggen..

7

Re: Gebroken wit?

Maar als je het met marsepein wil maken? Hoeveel risico loop je dan dat het beige wordt? Hoeveel druppels van bijvoorbeeld Americolor moet ik dan gebruiken?

Je zou toch haast nog taarten aan het maken zijn in je slaap :D