Onderwerp: klop klop i.p.v slagroom?
even een rare vraag misschien maar ik wil bananenmouse maken maar heb geen slagroom in huis maar wel van die zakjes klop klop. hoe smaakt dat? kan ik hiermee ook bananencreme maken?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » klop klop i.p.v slagroom?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
even een rare vraag misschien maar ik wil bananenmouse maken maar heb geen slagroom in huis maar wel van die zakjes klop klop. hoe smaakt dat? kan ik hiermee ook bananencreme maken?
klop klop is slagroomversteviger! Ik denk dus niet als vervanger te gebruiken.
*Oeps* ben in de war met klop-fix hihi... bedacht het me toen ik op verzenden drukte. Klop klop nooit gebruikt..je mag het alleen niet in de koelkast bewaren volgens dr. oetker..dus weet niet of dat handig is.
sorry voor mijn nutteloze reactie
Klop Klop is toch een vorm van pudding, heeft totaal niet dezelfde eigenschap als slagroom, dus ik zou het niet doen.
Volgens mij wel hoor! En je mag alleen de zakjes POEDER niet in de ijskast bewaren, zodra je het hebt aangemaakt met melk MOET je het zelfs in de ijskast bewaren. Het is slagroomvervanger, heb het ook al eens als slagroom gebruikt, zonder problemen gelukt!!
Volgens mij moet het ook gewoon kunnen hoor!!!
http://www.oetker.be/oetker_be/html/def … jm.nl.html
Lijkt mij duidelijk
Dacht ik ook
dan ben ik in de war met saroma....das die pudding
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » klop klop i.p.v slagroom?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.