1

Onderwerp: toblerone door slagroom of botercreme?

Ik moet voor morgen een taart maken met Baileys en toblerone. Aangezien het morgen nogal warm wordt en de taart een uur meemoet in de auto, ben ik een beetje huiverig om een slagroomvulling te maken.

Nu weet ik dat je de Baileys ook gewoon door de botercreme kunt doen, maar kan dit ook met de toblerone? Wordt dit wel net zo lekker als met slagroom? En als je het door de botercreme doet, moet je dan gewoon de reep smelten en dat door de botercreme scheppen?

Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen!!!

2

Re: toblerone door slagroom of botercreme?

Een uurtje in de auto is niet zo erg hoor,en zooooo warm wordt t nou ook weer niet.
Ik weet niet of toblerone lekker is door de bc heb ik nog nooit geprobeerd.

Succes!

Groetjes Susan

"Count your rainbows....not your thunderstorms...."

Re: toblerone door slagroom of botercreme?

Het kan prima hoor, een uurtje in de auto! Ik zou lekker je tobleronemousse maken hoor, hmmmm

I'm not bossy, I just have better ideas...

4

Re: toblerone door slagroom of botercreme?

Lkker toblerone mousse maken... heb hem gister gemaakt.. en hij is zo lekker!!

5

Re: toblerone door slagroom of botercreme?

Ik wil de tobelerone door de botercreme doen. Dan kan ik deze toch ook gewoon malen? Of moet ik hem echt smelten? En hoeveel botercreme gebruiken jullie voor 1 reep?

Groetjes Susanne