Onderwerp: trempeerrecept
Even een vraagje.
Trempeersiroop maak je van 100 gram suiker (poeder of gewone? ) en 100 ml water en dat inkoken.
Moet er nog een smaakje in? of hoeft dat niet?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » trempeerrecept
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Even een vraagje.
Trempeersiroop maak je van 100 gram suiker (poeder of gewone? ) en 100 ml water en dat inkoken.
Moet er nog een smaakje in? of hoeft dat niet?
Gewone suiker kan ook prima, je kookt het toch met water op en dat lossen de korrels vanzelf op! Zo'n 10 minuutjes zachtjes laten koken.
Een smaakje erbij is natuurlijk wel lekker, denk aan een beetje likeur of bv een vaille stokje of een kaneelstokje mee laten koken en erin laten staan tot gebruik.
Oke, dank je wel.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » trempeerrecept
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.