1

Onderwerp: Champagnecreme

Ik heb de champagnecreme van dit forum gemaakt (zie recepten), en ik heb echt veel te veel. Nu is mijn vraag kan ik dit ook invriezen er zit namelijk slagroom in en ik weet niet of dat lekker ontdooid. Ik hoor graag julie ervaringen.

Er bestaat meer in het leven dan taart maken. Taart eten!!!

2

Re: Champagnecreme

heeft hier niemand ervaring mee??

Er bestaat meer in het leven dan taart maken. Taart eten!!!

3

Re: Champagnecreme

ik kijk mee

4

Re: Champagnecreme

Heb wel eens een slagroomtaart ingevroren en laten ontdooien in de koelkast. De smaak en structuur van de slagroom lopen wel erg terug. Vond het niet echt lekker.

5

Re: Champagnecreme

Ik heb de champagnecreme de eerste keer ook gemaakt volgens het recept van de site, maar ik  maak de  champgnecreme nu met de bc mix en dan champagne (of prosecco) ipv water. En die is zo lekker :P.
En je hebt geen problemen met invriezen.

6

Re: Champagnecreme

Ik heb de champagnecreme vanmiddag gemaakt (jammie trouwens). Ga er zo een taartje mee vullen en de rest vries ik in voor mijn eigen verjaardagstaart over 2 weken. Kan je er dus nu nog geen antwoord op geven.....

Groetjes Elise