1

Onderwerp: Chocoladerand en afsmeren

Zo'n chocoladerand om een taart vind ik erg mooi (gesmolten chocolade op bakpapier gieten en als dit iets uitgehard is om je taart leggen). Kun/moet je de zijkanten van de taarten dan eerst afsmeren met botercreme?

2

Re: Chocoladerand en afsmeren

Het kan, is erg lekker, maar het hoeft niet.
Ik heb het wel eens om een cheesecake gedaan en dat bleef gewoon goed zitten :Y

Groetjes, Adrienne
<Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!>

3

Re: Chocoladerand en afsmeren

ik doe dat zonder botercreme
ik was bang dat de rand dan los zou laten met de botercreme

het leven is een groot feest,je moet alleen zelf de slingers ophangen            /

4

Re: Chocoladerand en afsmeren

sweety schreef:

ik doe dat zonder botercreme
ik was bang dat de rand dan los zou laten met de botercreme

Dat dacht ik dus ook, maar om de cheesecake bleef ie dus prima zitten en da's minstens zo zacht als botercreme :)

Groetjes, Adrienne
<Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!>

5

Re: Chocoladerand en afsmeren

Bedankt voor jullie reacties. Ik ga het gewoon met botercreme proberen, lijkt me idd wel lekker. Het taartje is "voor eigen gebruik" dus als het mis gaat, is er geen man overboord.

6 Laatst bewerkt door sweety (14-09-2009 07:04)

Re: Chocoladerand en afsmeren

dan probeer ik het de volgende keer ook met botercreme :)

het leven is een groot feest,je moet alleen zelf de slingers ophangen            /