1

Onderwerp: bekleden met regalice belgian white chocolate paste

Ik heb dit gekocht in de webshop, was er erg benieuwd naar en ik vind dat het een super mooie kleur heeft.
Heeft er iemand ervaring met het uitrollen hiervan. Ik heb gedaan wat er op het pakje stond goed doorkneden en daarna uitrollen op een laagje
suikerbakkerspoeder, maar er kwamen allemaal luchtbeelen in bij het uitrollen. Weet iemand hoe dit komt en wat ik eraan kan doen?

alvast bedankt susy

2

Re: bekleden met regalice belgian white chocolate paste

Ik heb deze fondant nog niet geprobeerd, maar wat ik meestal doe als 't plakkerig is, is uitrollen tussen 2 velletjes bakpapier. Tussendoor moet je wel steeds even  het papier voorzichtig lostrekken, dan rolt het beter uit. En zorg dat je ondergrond vlak is anders gaat 't papier kreukelen en krijg je hele lelijke lijnen in je fondant.

Suc6!

3

Re: bekleden met regalice belgian white chocolate paste

Even laten rusten voordat je gaat uitrollen. Door eht kneden wordt de choclade zacht. Ik heb het trouwens ook uitgerold op Crisco. Anders krijg je echt vlekken die moeilijk weg te halen zijn. Maar het is echt superrrrr lekker!