Onderwerp: Dotje hier, dotje daar...
Dit is de eerste taart die ik weg heb gebracht en ter plaatse heb opgebouwd.
Man o man, wat was ik van te voren zenuwachtig.
Ten eerste is het chocolat mud cake, dus dat was even gokken voor hoeveel personen ik hoeveel taart moest rekenen. Heb uiteindelijk de engelse/amerikaanse sites aangehouden qua afmetingen. Toen had ik de onderste gebakken en die brokkelde bij het snijden helemaal uit elkaar. Wilde in 3 a 4 lagen snijden, maar dat ging echt niet werken. Die taart heb ik toen opnieuw gemaakt en toen maar 1 keer gevuld. Ik weet niet zo zeker of dit recept wel voor herhaling vatbaar is qua opdrachtstaart... een biscuitje geeft een stuk minder stress.
Vervolgens nog allerlei tegenslagen qua tijd toen ik onderweg was, maar gelukkig is alles nog goed gekomen.... pfff...
Nou hier is, chocolat mud cake met gecrushte walnoten er door, gevuld met chococreme
www.facebook.com/TaartvanTirs