1 Laatst bewerkt door Lesley1909 (11-09-2009 17:20)

Onderwerp: invriezen van taarten

Ik heb het al gevonden maar weet niet hoe ik het bericht kan verwijderen sorry!

2

Re: invriezen van taarten

hier heb ik dus nog wel een vraag bij
waar heb je dat gevonden
ik heb nu nl een taart in de vriezer staan bekleed met fondant.
in een pedaalemmerzak  de vriezer in gedaan en ik heb hem zondag ochtend/middag  nodig .
waneer zou ik hem er uit moeten halen ?
tevens heb ik er ook cc in staan die moeten ook die zondag ondooit zijn ..
groetjes en bedankt!!!!
stacy

3

Re: invriezen van taarten

Heb je er geen doos omheen gedaan en dan pas de zak? Je hebt kans dat de taart nu heel erg gaat zweten.

Groetjes Laura!

4

Re: invriezen van taarten

Lesley1909 schreef:

Ik heb het al gevonden maar weet niet hoe ik het bericht kan verwijderen sorry!

Verwijderen is nergens voor nodig. Jouw vraag met antwoord  is misschien weer handig voor iemand die zoekt naar een antwoord.

@ Stacy: 24 uur van te voren, met zak in de koelkast laten ontdooien en de laatste 2 uur of zo uit de zak op het aanrecht laten opdrogen.

Cupcakes kunnen iets later eruit. die zou ik er 's morgens uithalen als je ze 's middags nodig hebt.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

5

Re: invriezen van taarten

Ik heb geen taartdoos, kan je dan beter de taart invriezen in een tupperware doos of alleen in de zak? Is er nog verschil met marsepein en fondant?

6

Re: invriezen van taarten

Dan zou ik hem alleen in een zak invriezen, wel dichtknopen (zo'n doorzichtige pedaalemmerzak).

Fondant droogt iets sneller buiten de koelkast op dan marsepein. Invriezen gaat hetzelfde.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag