Onderwerp: invriezen van taarten
Ik heb het al gevonden maar weet niet hoe ik het bericht kan verwijderen sorry!
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » invriezen van taarten
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik heb het al gevonden maar weet niet hoe ik het bericht kan verwijderen sorry!
hier heb ik dus nog wel een vraag bij
waar heb je dat gevonden
ik heb nu nl een taart in de vriezer staan bekleed met fondant.
in een pedaalemmerzak de vriezer in gedaan en ik heb hem zondag ochtend/middag nodig .
waneer zou ik hem er uit moeten halen ?
tevens heb ik er ook cc in staan die moeten ook die zondag ondooit zijn ..
groetjes en bedankt!!!!
stacy
Heb je er geen doos omheen gedaan en dan pas de zak? Je hebt kans dat de taart nu heel erg gaat zweten.
Ik heb het al gevonden maar weet niet hoe ik het bericht kan verwijderen sorry!
Verwijderen is nergens voor nodig. Jouw vraag met antwoord is misschien weer handig voor iemand die zoekt naar een antwoord.
@ Stacy: 24 uur van te voren, met zak in de koelkast laten ontdooien en de laatste 2 uur of zo uit de zak op het aanrecht laten opdrogen.
Cupcakes kunnen iets later eruit. die zou ik er 's morgens uithalen als je ze 's middags nodig hebt.
Ik heb geen taartdoos, kan je dan beter de taart invriezen in een tupperware doos of alleen in de zak? Is er nog verschil met marsepein en fondant?
Dan zou ik hem alleen in een zak invriezen, wel dichtknopen (zo'n doorzichtige pedaalemmerzak).
Fondant droogt iets sneller buiten de koelkast op dan marsepein. Invriezen gaat hetzelfde.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » invriezen van taarten
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.