1

Onderwerp: Dummies.

Weet niet of ik hier in het goede gedeelte van het forum zit...als het niet zo is, mijn excuses.

Ik heb al via 'zoeken' gezocht over wat informatie wat betreft Dummies, maar ik kan niet de info vinden die ik nodig heb.

Volgend jaar wil ik op Koninginnedag met een stand en mij taarten gaan staan. Hiervor wil ik natuurlijk dummies maken en wat kleine dingen om te proeven.
Ik vraag me nu af hoe zoiets werkt...Maak je een dummie net zo als wanneer je een echte taart maakt? En kan je een dummie lang bewaren?
Zijn er nog tips die bruikbaar zijn?

Alvast heel erg bedankt!

Trotse mama van een mooie zoon - 24 oktober 2012
én dochter - 21 januari 2014

Re: Dummies.

Ik denk dat je verkeerd staat. Dit is de rubriek: bakken voor anderen.

I'm not bossy, I just have better ideas...

3

Re: Dummies.

Ondertussen verplaatst.

Een dummie maak je het beste met rolfondant (ik gebruik voor dummies PettinIce van Bakels). De dummie maak je licht vochtig met wat water, of evt. gebruik je dunne icing.
Ze zijn heeeeeeeeel lang houdbaar, alleen de kans is dat ze uiteindelijk verkleuren :)

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

4

Re: Dummies.

Kan ik ook ander rolfondant gebruiken of is die jij gebruikt gewoon het best?

Trotse mama van een mooie zoon - 24 oktober 2012
én dochter - 21 januari 2014

5

Re: Dummies.

Nee hoor, andere kan ook. Is denk ik wel kwestie van persoonlijke voorkeur.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag