1

Onderwerp: Te veel gelatine: hoe dunner maken?

Ik heb een heerlijke (al zeg ik het zelf) vulling gemaakt. Alleen... na een paar uur in de koelkast is het gewoon veel te rubberachtig geworden :S Het is echt gelei, net hele stevige pudding! De smaak is heerlijk..

Is hij nog te redden? Ik wil hem even wat dunner.. maar dan zal je wel van die stukjes er in krijgen :S

2

Re: Te veel gelatine: hoe dunner maken?

Vocht erbij doen, goed doorroeren en dan door een fijne puntzeef zodat je de stukjes kwijt raakt??? Misschien helpt dat...
Maar ik weet niet of het daar lekkerder van wordt hoor. Meestal als de gelatine al is opgestijfd wordt het er niet beter van als je dan nog dingen gaat doen met de vulling. Succes ermee!

Eten met liefde bereid en dat proef je! www.lapatissiere.nl

3

Re: Te veel gelatine: hoe dunner maken?

Hihi, dankjewel. Ik heb de vulling maar helemaal overnieuw gemaakt. Vandaag is niet mijn dag :P

4

Re: Te veel gelatine: hoe dunner maken?

Ach ja, je hebt van die dagen...

Eten met liefde bereid en dat proef je! www.lapatissiere.nl